9 mei 2024
Thumbnail voor Eerste studiereis naar Abu Dhabi sinds coronacrisis vertrokken

Eerste studiereis naar Abu Dhabi sinds coronacrisis vertrokken

SCHIPHOL - Na 1,5 jaar is het dan eindelijk zo ver. Vandaag is een geselecteerd gezelschap van reisagenten afgereisd naar Abu Dhabi. De studiereis is georganiseerd door Jan Tourism Consultancy en Etihad Airways. De DMC Partner Orient Tours zal zorgdragen voor het programma ter plaatse. “Wij zijn allen heel dankbaar en opgelucht dat het kan”, aldus Inez Ruska van Jan Tourism.


Dit is de eerste studiereis naar Abu Dhabi sinds de coronacrisis. Inez: “Wij gaan de Emiraat Abu Dhabi herontdekken als vakantiebestemming, maar vanzelfsprekend staat een bezoek aan de Expo in Dubai, met een exclusief ontvangst op het Nederlands paviljoen door Niels Brugman, ook op het programma.”

Orient Tours
Orient Tours is onlangs weer uitgeroepen tot de beste DMC in de Verenigde Arabische Emiraten door de World Travel Awards. Abu Dhabi profileert zich steeds meer als familie vakantiebestemming waarbij cultuur, luxe en goede service hoog in het vaandel staan. Van achtbanen en superhelden tot dineren bij zonsondergang, voor ieder wat wils in de hoofdstad van de VAE. De groep verblijft in prachtige hotels en zal vooral de diverse mogelijkheden in dit emiraat ervaren. “Het gaat ons vooral om de beleving, niet zo zeer om de vele hotelbezoeken”, aldus Inez.

Etihad Airways
Etihad Airways, de nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten met als thuisbasis Abu Dhabi, biedt naast prettige vluchttijden ook een wereldwijde COVID-19-dekking. Dit zorgt ervoor dat reizigers automatisch gedekt zijn voor medische- of quarantainekosten voor COVID-19 gedurende 31 dagen vanaf de datum van de vlucht. “Vandaag kunnen de reisagenten zeker genieten van de goede service aan boord van de nationale luchtvaartmaatschappij”, sluit Inez af.

Deelnemers aan deze exclusieve studiereis zijn: Leo van der Hoeven (Reisburo Apollo), Sylvia Raijmakers Geldrop (Face2Face Travel), Sharon Decker (Midden-Oosten Reizen), Hermine Braat (The Travel Club) en Margreet Hol-Bergman (Travel Store Gorinchem).