17 mei 2024
Thumbnail voor EURAM introduceert nieuwe boekingstool: TripSpark

EURAM introduceert nieuwe boekingstool: TripSpark

LEUVEN - EURAM introduceert een nieuwe tool; TripSpark, een wereldwijde reisplanner voor maatwerkvakanties. “Hiermee stellen reisprofessionals reizen samen met een gebruiksvriendelijke journey builder, kiezen ze uit een groot aanbod van accommodaties met scherpe prijzen en soepele annuleringsvoorwaarden, creëren ze met één muisklik een reisvoorstel in hun huisstijl, maken eenvoudig een boeking én delen een indrukwekkend roadbook met hun klanten”, aldus EURAM.


“Na de coronapandemie is de reiswereld snel aan het veranderen”, vertelt Vincent Hekkert. “We hebben veel gesprekken met onze gebruikers gevoerd en geluisterd naar hun nieuwe wensen. Er komen ook snel nieuwe technologieën beschikbaar. En natuurlijk is daar Artificial Intelligence. We gooiden bij EURAM alles bij elkaar en zijn trots dat we nu met TripSpark kunnen uitkomen. Ik weet zeker dat deze oplossing bij veel reisprofessionals in de smaak zal vallen. En er komt nog veel meer aan!”

“Hoe we TripSpark hebben kunnen maken met een relatief klein team? Door slim te zijn!”, gaat Danielle Goedkoop verder. “We hebben beschrijvingen en foto's (content) gebruikt van verschillende open platformen en AI voor het verbeteren van de teksten. Verwacht dus veel content en aanbod, soms wisselend van kwaliteit.”

Wat houdt het in?
TripSpark maakt, net als EURAM Creative Packaging, gebruik van EURAM’s Planisto-technologie. Gebruikers kunnen dezelfde inloggegevens gebruiken en snel schakelen tussen beide oplossingen. “TripSpark is een gratis en gebruiksvriendelijke website waarmee je flexibel voorbeeldreizen in elkaar kunt zetten. Het beschikt over een groot en bijzonder aanbod met scherpe prijzen en 100 procent online beschikbaarheid. Er zijn soepele annulerings- en betaalvoorwaarden. In het systeem zijn beschrijvingen en foto’s van bestemmingen en accommodaties waarbij je de mogelijkheid hebt om die zelf te bewerken of eigen input aan toe te voegen. Via een knop kun je feedback geven op de content en de reisvoorstellen en roadbooks (digitaal en PDF) zijn in eigen huisstijl.”

Verschil met Creative Packaging
Maar wat is dan het verschil met het EURAM Creative Packaging (ECP) systeem? “Bij ECP kunnen reisprofessionals ook terecht voor kennis van ons Support Team m.b.t. bestemmingen en producten. Tevens zijn de beschrijvingen door het EURAM-team samengesteld, bij TripSpark wordt gebruik gemaakt van open bronnen op het internet. Tot slot is bij ECP een selectie van producten gemaakt door onze Product Manager, bij TripSpark worden alle hotels van onze leverancier(s) aangeboden.”

De komende tijd werkt EURAM hard aan het boekingssysteem om het te blijven verbeteren. “Je kunt nieuwe bestemmingen verwachten, maar ook de toevoeging van leveranciers voor excursies, transfers, showtickets, etc. Ook gaan we autohuur toevoegen en komt er een mogelijkheid om eigen leveranciers in je eigen Planisto-omgeving te koppelen.”