17 mei 2024
Thumbnail voor EURAM voegt autohuur weer toe: ‘Anders en gebruiksvriendelijker’

EURAM voegt autohuur weer toe: ‘Anders en gebruiksvriendelijker’

LEUVEN - Autohuur is terug van weggeweest bij EURAM. De reisorganisatie heeft naar eigen zeggen hard gewerkt om de autohuur anders en gebruiksvriendelijker te maken. Per direct voegt EURAM aan de website autohuur in de USA en Canada toe. Om de lancering te ondersteunen organiseert EURAM volgende week een korte webinar.


“Sinds de coronacrisis wordt de reisbranche geconfronteerd met problemen qua beschikbaarheid en hoge prijzen op de autohuurmarkt. Vandaag hebben we goed nieuws, per direct vind je op onze website weer autohuur in de USA en Canada”, meldt Danielle Goedkoop. “Via een gebruiksvriendelijk proces voeg je een auto toe in je dossier en uiteraard wordt de autohuur op een aantrekkelijke manier weergegeven in de, door de reiswereld zeer geliefde, reisvoorstellen en roadbooks.”

Het aanbod bestaat uit diverse type auto’s; van kleine stadswagens tot minibus en terreinwagens tot cabrio’s. “En geen zorgen over de dekking. Deze is zeer uitgebreid dus je kunt jouw klant zonder zorgen op reis sturen. Wel zo prettig én een geruststelling dat alles tiptop geregeld is.”

Volledig verzekerd
EURAM sloot als eerste Hertz aan vanwege de beste beschikbaarheid. Voor al hun auto’s gelden de gangbare dekkingen zoals aansprakelijkheidsverzekering (LIS) van tenminste USD 1.000.000, schade- en diefstaldekking (LDW) en afkoop eigen risico (DDW) behalve in Canada waar een eigen risico van CAD 500 van toepassing is. Kies je voor All Inclusive dan zijn ook extra bestuurders en een volle tank inbegrepen in de huurprijs. Klanten zijn volledig verzekerd en er hoeven ter plaatse geen aanvullende verzekeringen te worden afgesloten. Binnenkort voegt EURAM meer autohuuraanbieders en huurauto’s in Europa toe.

Op 3 mei van 10:00 tot 10:20 uur geeft EURAM een korte webinar waar reisprofessionals alles leren over hoe je betaalbare en beschikbare auto’s aan een rondreis toevoegt. Inschrijven kan via de site van EURAM.