17 april 2024
Thumbnail voor Inschrijving ANVR-congres eind juni van start

Inschrijving ANVR-congres eind juni van start

LEUSDEN - Zoals in februari bekend werd gemaakt, gaat het ANVR-congres dit jaar naar het nog vrij onbekende Asturië in Spanje. Een kleine delegatie is inmiddels naar deze regio afgereisd. Het grootste deel van de programmapuzzel is inmiddels samen met vertrouwde partner GI Travel gelegd.


Naar verwachting zal het programma eind juni in grote lijnen klaar zijn waardoor het inschrijven van start kan gaan. Het congres beloofd wederom inspirerende sprekers te bieden, prachtige natuur die ontdekt gaat worden en bijzondere hotels en restaurants waar deelnemers cultuur kunnen snuiven en de lokale gerechten kunnen proeven. Er melden zich inmiddels steeds meer sponsorpartners voor het congres.

Regio heeft Oostdam zeer positief verrast
"De redelijk onbekende Spaanse regio heeft veel te bieden voor ons als congresgangers en voor de Nederlandse vakantieganger die niet alleen gaat voor de zon", zegt Frank Oostdam, directeur ANVR. "We hebben ongelooflijk veel mooie locaties gezien en ik ben verheugd dat er dit jaar ook ruimte gaat zijn voor een heuse hike in de bijzonder mooie natuur van Picos de Europa. De regio heeft me zeer positief verrast."

Ook Ignacio Valle Muñoz, directeur van het Spaans Verkeersbureau is blij dat ze de kans krijgen om het nog onbekende Asturië aan de top van de Nederlandse reiswereld te laten zien. "De regio is een waar natuurparadijs en openlucht museum, klaar om ontdekt te worden", sluit hij af.

Houdt de ANVR nieuwsbrief en onze site goed in de gaten in week 26.