9 mei 2024
Thumbnail voor MSC Cruises biedt voor zomerseizoen 2022 chartervluchten vanuit Brussel

MSC Cruises biedt voor zomerseizoen 2022 chartervluchten vanuit Brussel

HOOFDDORP - MSC Cruises heeft hun nieuwe chartervluchtprogramma bekendgemaakt voor zomer 2022, waarin zij vluchten vanuit Brussel aanbieden naar Genua en Triëst in Italië. De rederij biedt deze oplossing om een vlotter zomerseizoen te kunnen bieden in 2022, zonder dat reizigers te maken krijgen met vluchtwijzigingen op korte termijn.


De vluchten charteren tussen mei en oktober 2022 met Brussels Airlines vanuit Brussels Airport naar Genua of Triëst. MSC Cruises biedt reizigers hierbij ook de mogelijkheid om te kiezen voor het ‘Fly & Cruise’ pakket, waarbij zij vervoer, transfer en een cruise in één pakket kunnen boeken.

Vaarroutes
Vanuit Genua vertrekken de MSC Splendida, die onder andere zal stoppen in Marseille en op Sicilië, en de MSC Seaside, die onder meer zal stoppen in Palermo, Valencia en op Ibiza. De MSC Fantasia biedt een volledig nieuwe reisroute en zal stoppen in Ancona (Italië), Kotor (Montenegro), Bari (Italië), Corfu (Griekenland) en Dubrovnik (Kroatië).

Maatregelen
Sinds augustus 2020 vallen alle passagiers van MSC Cruises onder de bescherming van een gezondheids- en veiligheidsprotocol. Dit protocol houdt in dat de maatregelen worden aangepast aan de situatie aan land, wat betekent dat zij kunnen worden aangescherpt of versoepeld. MSC Cruises zijn op dit moment alleen toegankelijk voor volledig gevaccineerde passagiers en passagiers moeten zich regelmatig laten testen. Deze regel zal ook gelden voor 2022.