17 april 2024
Thumbnail voor Noël ten Thije en Mariëlle Henzen over ANVR Congres: Geen eliteclubje

Noël ten Thije en Mariëlle Henzen over ANVR Congres: Geen eliteclubje

BREMEN - Mariëlle Henzen, eigenaar van TravelTeam Oss, nam niet voor het eerst deel aan het ANVR-congres. Voor collega reisondernemer Noël ten Thije van TravelXperts Den Ham was het congres in Bremen wel een vuurdoop. Reisbizz sprak kort met beide dames hoe ze de afgelopen dagen hebben ervaren.


Mariëlle Henzen vond het prettig om na een lange periode weer live te kunnen socializen met verschillende collega's uit de branche. ”Sprekers met een afwisseling van interessante, inspirerende en humorvolle presentaties maakte dat het programma een mooie opbouw had. Dit in combinatie met de leuke excursies maakt het ANVR Congres voor mij als reisbureauondernemer een reis die ik eigenlijk niet wil missen. Het zou helemaal tof zijn als er volgend jaar wat meer van onze reisbureau collega's mee zouden gaan.”

Geen eliteclubje
Daar is Noël van Thije, eigenaar van TravelXperts Den Ham, het volledig mee eens. Voor haar was het de eerste keer dat ze deelnam aan het congres. “Het is mij honderd procent meegevallen. Ik wist gewoon niet wat ik precies kon verwachten. Dat heeft mede te maken met de onbekendheid over voor wie het congres geschikt is. Het was fijn om op een ontspannen manier met elkaar te kunnen praten en sparren. Er was totaal geen sprake van een eliteclubje, maar die gedachte leefde wel bij mij. Daar mag best meer nadruk op worden gelegd in de communicatie richting reisondernemers.”

Entertainment
Op de vraag of ze de volgende keer weer mee zou willen, reageert Noël enthousiast: “Ik ga zeker weer mee! Sterker nog, Mariëlle en ik kunnen tijdens het volgende congres worden ingehuurd voor het entertainment. De aanvraag namens Annemiek Stuurman, directeur van G&I Travel, ligt al op onze balies”, lacht ze.

Op de hoofdfoto (v.l.n.r.) Michelle de Wit (Chief Retail Officer bij Prijsvrij), Noël ten Thije, Mariëlle Henzen en Mejasa Cerimovic (Reisburo Cerimovic).