28 februari 2024
Thumbnail voor Personal Touch Travel helpt ZRA’s aan ‘vliegende start’

Personal Touch Travel helpt ZRA’s aan ‘vliegende start’

DEN HAAG - Personal Touch Travel heeft een workshop uitgezet voor haar ZRA’s om hen te helpen om na een langdurige pandemie weer aan de slag te gaan als zelfstandig reisadviseur. Volgens de franchiseonderneming is er massaal ingeschreven voor de workshop ‘Hoe pak ik de draad weer op om zichtbaar te zijn voor mijn klant?’.


Tijdens de digitale bijeenkomsten en online ‘borrels’, die Personal Touch Travel het afgelopen anderhalf jaar organiseerde, bleek dat de reisadviseurs behoefte hadden aan een dergelijk programma bij heropening van de grenzen. “Op ons verzoek hebben Paul Zuijdgeest en Danielle Molenaar van InCompany een workshop op maat ontwikkeld, volledig toegespitst op de actuele situatie”, legt Saskia Veenhuijs, directeur operationele zaken bij Personal Touch Travel, uit.

De workshop is gratis en bedoeld om de ZRA’s voldoende tools te geven zodat zij een “vliegende (her)start” kunnen maken. “Nu de boekingen als paddenstoelen uit de grond schieten, is een helpende hand niet overbodig en daar zijn we voor”, aldus Veenhuijs. Inmiddels zijn er drie extra data toegevoegd als gevolg van de grote belangstelling.