23 mei 2024
Thumbnail voor Regent Seven Seas Cruises kondigt herstart cruisen aan met afvaart  Seven Seas Splendor

Regent Seven Seas Cruises kondigt herstart cruisen aan met afvaart Seven Seas Splendor

AMSTERDAM – Regent Seven Seas Cruises heeft aangekondigd de cruises met Seven Seas Splendor te herstarten. De eerste afvaart van het schip begin september dit jaar is vanuit het Verenigd Koninkrijk. De reis markeert zowel de terugkeer van de cruisemaatschappij als het inaugurele seizoen van Seven Seas Splendor.


Na de doop van de Seven Seas Splendor in februari 2020 heeft het schip slechts twee cruises met gasten voltooid. De eerste cruise in het inaugurele seizoen van Seven Seas Splendor staat gepland op 11 september 2021 met een bezoek aan Schotland, Noord-Ierland en Ierland. De reis duurt elf nachten en gaat retour vanuit Southampton in Engeland.

Na de eerste reis vanuit het Verenigd Koninkrijk bevaart het schip de Middellandse Zee, voordat het de Atlantische Oceaan oversteekt om te cruisen in het Caribisch gebied. De cruiserederij is van plan de oorspronkelijk geplande routes te behouden, voor zover het wereldwijde gezondheidsklimaat dat op dat moment toelaat.

Reisopschortingen
De terugkeer van de rest van de Regent vloot wordt later aangekondigd. De reisopschortingen voor Seven Seas Explorer, Seven Seas Mariner, Seven Seas Navigator en Seven Seas Voyager zijn verlengd tot 30 september 2021. In samenhang met de aankondiging van vandaag, worden de reizen van Seven Seas Splendor opgeschort tot haar reis van 11 september 2021 vanuit Southampton.