24 juni 2024
Thumbnail voor Reisagent kan voortaan zelf vluchten annuleren in My FareFinder

Reisagent kan voortaan zelf vluchten annuleren in My FareFinder

HAARLEM - Reisagenten die gebruikmaken van de boekingstool FareFinder kunnen vanaf vandaag zelf vluchtannuleringen doorvoeren en toepassen. Daarnaast is het Extranet voor agenten vernieuwd. Deze aankondiging werd eerder al gedaan door Marco van Erp Taalman Kip, commercieel manager bij Airtrade, tijdens het Reisbizz Society Event op de Vakantiebeurs. Echter treden de implementaties per vandaag in werking.


Van Erp Taalman Kip zegt: “Het is een grote wens van veel agenten om zelf in FareFinder een vlucht te kunnen annuleren. Agenten kunnen online in My FareFinder de boeking oproepen en annuleren zonder eerst contact met ons te hoeven opnemen. De eventuele annuleringskosten van de airline en de annuleringskosten van Airtrade krijgen agenten direct te zien in FareFinder. Het biedt de agent en Airtrade een groot efficiency voordeel op.”

Hij vervolgt: “We hebben ook ons Extranet voor agenten een nieuwe look en feel gegeven met de mogelijkheid om groepsaanvragen te doen of in optie te zetten.”

Voor agenten van Airtrade is er de mogelijkheid om vanaf 31 januari webinars te volgen. In deze webinars worden de nieuwe functionaliteiten van My FareFinder uitgelicht. Aanmelden kan binnenkort via het Extranet van Airtrade.