17 mei 2024
Thumbnail voor Reisbizz zoekt jou!

Reisbizz zoekt jou!

SCHIPHOL - Reisbizz is op zoek naar een goede pen en een gezond stel hersenen. Voel jij je uitgedaagd om actuele nieuwsberichten te maken met waarde voor de reisindustrie en houd je van een actieve rol? Dan wacht een team creatieve professionals op een gezellig kantoor in het hart van Schiphol op jou.


Voor de titel Reisbizz, het vakblad en website voor reisprofessionals, is Reismedia op zoek naar drie journalistieke stagiairs die vanaf dag één op dagelijkse basis artikelen schrijven en meewerken aan onderzoeken, interviews, podcasts, videoproducties en andere spin-offs.

De duur van de stage wordt in overleg bepaald en bij blijk van talent, kwaliteit en doorzettingsvermogen is er een mogelijkheid om door te groeien naar indiensttreding.

Dit moet je weten over Reisbizz
Reisbizz is onderdeel van uitgever Reismedia, met ruim een miljoen maandelijkse unieke gebruikers de grootste uitgever in de Nederlandstalige reisindustrie. We zijn altijd in beweging en bedenken de leukste concepten. Je krijgt dus genoeg kansen om jezelf te ontwikkelen. We werken op een open werkvloer waarop veel contact tussen de verschillende redacties is en samenwerken wordt gestimuleerd. De sfeer is informeel. Naast de redactievloer werken we ook samen in ons restaurant onder het genot van een lekkere kop koffie.

Zie jij jezelf bij Reismedia verder ontwikkelen? Dan wachten wij op jouw motivatiebrief en cv. Klik hier om de vacature te bestuderen. Wil je eerst persoonlijk contact met Natasja Hoogstede de hoofdredacteur van Reisbizz, mail dan naar redactie[at]reisbizz.nl