17 mei 2024
Thumbnail voor Sunny Cars, Interhome, Air Transat en EURAM organiseren digitaal evenement voor reisprofessionals

Sunny Cars, Interhome, Air Transat en EURAM organiseren digitaal evenement voor reisprofessionals

LEUVEN - Sunny Cars, Interhome, Air Transat en EURAM organiseren samen het digitale TEAMUP evenement waarin zij de Nederlandse en Belgische reiswereld bijpraten over alles wat er speelt in de sector. Op 22 maart praten de partijen de reisprofessional bij via Teams.


Volgens één van de initiatiefnemers, Vincent Hekkert van EURAM, staat voornamelijk het overgangsjaar centraal. “Er worden veel reisvoorstellen gemaakt en de boekingen trekken flink aan. Maar we komen wel uit twee extreem moeilijke jaren. Dit jaar mag met recht een overgangsjaar worden genoemd. En in zo’n jaar is het goed nog dichter op je klant te zitten. We hebben met elkaar best te maken met wat uitdagingen. Denk aan de vraag om flexibiliteit en natuurlijk beschikbaarheid. Maar ook hoe de zaken er bij staan op onze bestemmingen.”

Deze uitdagingen zullen uitgebreid worden besproken. Het evenement is volgens Yvonne Halderman van Air Transat dan ook een absolute must join voor reisprofessionals. “Na twee jaar afwezigheid kunnen de reisprofessionals hun kennis weer even opfrissen en alles horen over onze bestemmingen, samenwerkingen en toestellen.”

Huurauto's en vakantiewoningen
Marco Ammerlaan van Sunny Cars sluit zich hierbij aan: “Er gebeurt op dit moment een hoop in de wereld. Zeker op het gebied van huurauto’s zijn er veel ontwikkelingen. Graag praten we de Nederlandse en Belgische reiswereld bij over de laatste ontwikkelingen op het gebied van huurauto’s. We geven de reispro’s ook volop de gelegenheid om vragen te stellen.”

Ook vakantiewoningen zijn weer populair. Vragen over dit onderwerp kunnen worden gesteld aan Rudolf Verbeek van Interhome. Hij legt tijdens het TEAMUP event uit hoe de reisprofessionals kunnen profiteren van de populariteit en vraag naar vakantiewoningen.

Aanmelden
Het TEAMUP evenement vindt plaats op 22 maart van 10.00 uur tot 11.15 uur via Teams. Inschrijven kan via de inschrijflink, waar nadrukkelijk vragen worden gesteld aan eventuele deelnemers. Zo weten de organisatoren al voor het evenement wat er speelt in de reiswereld.