1 maart 2024
Thumbnail voor Travel Counsellors na masterclasses voorbereid op komende vakantieperiode

Travel Counsellors na masterclasses voorbereid op komende vakantieperiode

DEN HAAG – In november begon Travel Counsellors met een masterclass programma voor hun reisadviseurs. Na zes maanden hebben vijftig Travel Counsellors het programma succesvol afgerond. Wekelijkse organiseerde Travel Counsselors webinars en online modules op gebieden van marketing, bestemmingskennis en netwerken.


De masterclasses werden verzorgd door externe partijen en collega’s van het hoofdkantoor van Travel Counsellors. Er werd geleerd over onder andere de mogelijkheden van Google, Pinterest, Canva en het kennen van mindmappen. Ook netwerken tijdens de coronacrisis en bestemmingskennis waren belangrijke onderwerpen in de webinars.

De kennis die is opgedaan werd direct met opdrachten in de praktijk gebracht. Op deze manier gebruiken de Travel Counsellors naar eigen zeggen de pandemie om zich voor te bereiden, kennis te verbreden en hun marketing beter op te zetten. Travel Counsellor Maaike Oostdam: “De Masterclass was zeer leerzaam en voor mij een manier om in verbinding te blijven en goed voorbereid te zijn voor als de wereld weer opengaat.”

Volgens Monique Boom, Business Development Coach bij Travel Counsellors is het als zelfstandig ondernemer belangrijk om zichtbaar te blijven en in contact te blijven staan met klanten. “Juist nu de wereld oranje gekleurd is. Het is nu de tijd om jezelf en je onderneming klaar te maken voor de tijd die echt weer gaat komen. Want reizen gaan we weer, daar zijn we van overtuigd. De masterclasses sloten hier perfect bij aan.”