24 juni 2024
Thumbnail voor Travel Counsellors van Airtrade naar Consolidair

Travel Counsellors van Airtrade naar Consolidair

SCHIPHOL - Travel Counsellors Nederland stapt per 2022 over van Air Trade naar Consolidair op het gebied van de contracting van luchtvaartmaatschappijen. De ZSO beschikt zelf sinds 2008 over een IATA-licentie, vertelt Milka van Dam van Travel Counsellors, maar schakelt voor de volumedeals de hulp in van de nog jonge dienstverlener.


“We hebben prima samengewerkt met Airtrade al die jaren, maar het is goed om ook eens verder te kijken. We kennen Erik van Markus van Consolidair al een tijdje en kwamen dit jaar met hem in gesprek over ons partnership”, aldus Van Dam in gesprek met Reisbizz.nl.

De ZSO uit Den Haag verwacht meer uit het nieuwe partnership te halen vergeleken met de oude situatie. De overstap hoort daarnaast bij de groeistappen die Travel Counsellors heeft voorzien.

“We merken dat consumenten in de startblokken staan om op vakantie te gaan. Er wordt al druk geboekt voor de februari- en de meivakantie. De zomervakantie loopt nog niet hard vanwege de onzekerheid over de ontwikkelingen rond lockdowns en andere beperkingen. Daarnaast zijn er nog mensen die echt een groot budget hebben voor een zogenaamd ‘once in a life time ’reis. Dit soort boekingen geven een extra motivatie”, sluit Van Dam af.