10 mei 2024
Thumbnail voor TUI komende winter naar Mallorca

TUI komende winter naar Mallorca

RIJSWIJK - TUI biedt komende winter Mallorca aan als nieuwe bestemming om winterzonliefhebbers te bedienen. “Niet iedereen wil zomerwarmte, lentewarmte in de winter wordt steeds populairder”, laat TUI-woordvoerster Petra Kok weten. Met vluchten van Transavia brengt de reisorganisatie vakantiegangers naar de zonnige bestemming.


Het gaat om een tiental accommodaties in Playa de Palma en El Arenal. “Er is in de winter een hele andere en veel meer relaxte ’vibe’ in deze bekende strandresorts. En gelukkig zijn er voldoende restaurants en bars open om het gezellig te houden. Geniet van het strand pal voor de deur, tochten te voet en per fiets in het heerlijke milde winterweer. De boulevard en het prachtige brede strand van Playa de Palma zijn nu voor de wandelaars en niet voor de feestgangers. En de nabij gelegen hoofdstad Palma biedt altijd levendigheid met galeries, musea, winkels en fijne restaurants.”

TUI biedt pakketten aan op basis van Transavia vluchten en hotels zoals RIU en Grupotel. De eerste accommodaties zijn boekbaar.

Vanaf Amsterdam vertrekken twee vluchten per week naar Mallorca en in de herfst- en kerstvakantie vier maal. Ook vanaf Eindhoven wordt er komende winterperiode gevlogen naar de vakantiebestemming: twee maal per week, met uitzondering van de periode 21 november tot 18 februari.