19 mei 2024
Thumbnail voor TUI verlengt samenwerking met Ajax tot en met 2030

TUI verlengt samenwerking met Ajax tot en met 2030

TUI en Ajax hebben hun bestaande samenwerking met zes jaar verlengd. Met de verlenging blijft de touroperator tot en met 2030 als partner aan Ajax verbonden. TUI is al sinds 2014 aan Ajax verbonden als 'Official Travel Partner' en verzorgt alle internationale reizen van de voetbalclub.

"Met veel trots organiseren we al heel lang voor Ajax de reizen naar trainingskampen en Europese uitwedstrijden”, zegt algemeen directeur TUI Nederland, Arjan Kers. “We blijven de lat op dat vlak hoog leggen. Daarmee laten we zien dat we als geen ander reizigers kunnen ontzorgen en verrassen. Daarnaast hebben we dankzij het partnership met Ajax de mogelijkheid om ons gehele en brede reisaanbod onder de aandacht te brengen bij miljoenen fans en volgers."

Menno Geelen, de commercieel directeur van Ajax, is erg blij met de verlenging van het contract. "We zijn TUI ook erg dankbaar voor dit vertrouwen. Ze zijn niet alleen al tien jaar een trouwe belangrijke partner maar verzorgen ook alle reizen die we met onze teams en zakelijke relaties ondernemen. De kwaliteit daarvan is enorm hoog, dat ervaren we zelf maar krijgen we ook terug van onze spelers en speelsters, de staf en relaties uit binnen- en buitenland."

Heb jij de Reisbizz App al? Download onze gratis app in de Google Play Store of Apple App Store en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws.