7 september 2024
Thumbnail voor Vader en dochter starten reisorganisatie met ‘onontdekte’ parels in Europa

Vader en dochter starten reisorganisatie met ‘onontdekte’ parels in Europa

ROTTERDAM - Door de coronaperiode zijn Europese vakantiebestemmingen steeds populairder geworden. Rolf en Naomi Jansen - vader en dochter - zijn samen een reisorganisatie gestart om de onontdekte parels van Europa aan te bieden. “Europa heeft zoveel moois te bieden, vooral de Noord- en Oost-Europese landen. Men hoeft niet ver te reizen voor een unieke bestemming.”


Rolf (57) en Naomi (24) zijn echte reisliefhebbers en ontdekken het liefst samen alle unieke bestemmingen ter wereld. Vanuit die passie zijn zij samen Christoffel Travel begonnen. Alle bestemmingen die zij aanbieden, hebben ze bezocht en de mooiste, onontdekte plekken bieden zij aan op hun website. “Onze slogan is dan ook ‘Knowing the best local secrets’”, aldus vader en dochter.

Enkele reizen die ze aanbieden zijn een jeepreis rond Montenegro, een wildlifereis in de Roemeense Karpaten en Midden-Zweden, een winterreis op de Faeröer en een exclusieve reis naar Groenland met een helikoptertour over het landschap en een zeiltocht tussen de ijsbergen.

Trots
“Authentieke reizen samenstellen voor onze klanten en hun mooie herinneringen meegeven is een mega mooi ding om te doen. En dan samen met mijn dochter, dat vervult mij met trots”, stelt Rolf. “Pas als onze klant zegt, dat de reis geboekt bij Christoffel Travel onvergetelijk was, zijn wij content. Christoffel is naast ontdekkingsreiziger en beschermheer van de reizen ook nog eens mijn doopnaam.”

Christoffel Travel wil zich onderscheiden door de lokale unieke taste over de reizen heen te gieten. “In samenwerking met onze lokale partners hebben wij unieke excursies ontwikkeld, die alleen door Christoffel Travel kunnen worden uitgevoerd. En de mooiste momenten van een reis zijn vaak de onverwachte momenten, maar vinden vooral plaats op de bestemmingen met kleinschalig toerisme. En deze bestemmingen bieden wij aan”, voegt Naomi toe.