16 juni 2024
Thumbnail voor Vakantiebeurs organiseert extra online evenement

Vakantiebeurs organiseert extra online evenement

UTRECHT - ‘Dream now, travel soon!’ Onder dat motto organiseert de Vakantiebeurs op 4 en 5 juni een interactief online reisfestival. Er wordt afgetrapt met de ‘I ♥ Travel’ show, een interactieve online reisbeleving.


De Vakantiebeurs kondigt opnieuw een eenmalig online evenement aan. “Na een jaar waarbij het vooral bij dromen over vakantie bleef, komt het moment waarop we weer echt op reis mogen, steeds dichterbij", meldt Thecla Amoureus van de Vakantiebeurs. "We willen mensen met onze show en het festival inspireren om een vakantie samen te stellen die de nare periode die straks hopelijk achter ons ligt, een beetje doet vergeten. Vakantiebeurs Festival laat de bezoekers bijzondere droombestemmingen zien en toont hoe veilig reizen er in 2021 uitziet."

Op vrijdagavond 4 juni start het festival met de ‘I ♥ Travel’ show, die vakantieliefhebbers even wil doen wegdromen. Op 5 juni biedt het online reisfestival van de Vakantiebeurs uiteenlopende bestemmingen aan waar veilig naartoe gereisd kan worden als het straks weer mag. Naast een flinke dosis entertainment en informatie, bieden de show en het festival verschillende onderdelen waaraan de online bezoeker mee kan doen. “Met een online festival in juni mikken we op de periode waarin er meer duidelijkheid is over wat er in de zomervakantie kan en mag. We beperken ons echter niet tot het reisaanbod voor de zomer. Ook de bijzondere droomreizen die in het najaar of in 2022 weer mogelijk zijn, komen aan bod”, aldus Amoureus.

De show en het festival vormen samen een speciale online editie van de Vakantiebeurs en is voor bezoekers gratis bij te wonen via www.vakantiebeurs.nl. Het eerst volgende online evenement van de Vakantiebeurs vindt plaats van 8 tot en met 11 april.