14 juni 2024
Thumbnail voor Birgitte Bosma (Style in Travel): Geen enkele reis in Noord-Amerika is hetzelfde

Birgitte Bosma (Style in Travel): Geen enkele reis in Noord-Amerika is hetzelfde

Hoe kwamen jullie tot het besluit om GreatLakes-Travel en GreatPacific-Travel over te nemen?
Style in Travel richt zich van origine op reizen binnen Europa. Ruim vijf jaar geleden heb ik de bestemmingen Amerika, Canada, Australië en Nieuw-Zeeland geïntroduceerd bij Style in Travel. Bestemmingen waar onze klanten op eenzelfde manier kunnen reizen als dat ze in Europa gewend zijn; met een huurauto en overnachting in goede - vaak ook bijzondere - accommodaties. Mede door de overname van GoAmerika in 2019 hebben we gezien hoe groot het potentieel van deze bestemmingen is. Daarnaast bleek in de gesprekken met GreatLakes-Travel dat wij ‘dezelfde taal’ spreken en onze klanten een zelfde serviceniveau en kwaliteit bieden.

Welk deel van Noord-Amerika is vooral populair onder jullie klanten?
Wij hebben eigenlijk twee groepen klanten. Klanten die voor het eerst naar Amerika en Canada reizen, bezoeken vooral het Zuidwesten van Amerika of West-Canada. Veel van onze klanten zijn echter al vaker in Noord-Amerika geweest en kiezen voor andere bestemmingen. Zo zijn de Deep South en de Pacific Northwest bij ons ook zeer populair.

Wat is een populaire reis in jullie aanbod?
Al onze reizen worden op maat samengesteld. We stellen namelijk echt een reis samen in overleg met de klant. Hierbij combineren we onze ervaring met de wensen van de klant, om zo tot een optimale reis te komen. De reizen zijn dan vaak ook net iets anders dan anders. Een populaire, unieke, reis, die regelmatig als uitgangspunt wordt genomen is onze Deep South & Texas Ultimate Music Tour; een reis langs heel veel muzieksteden (en muziekstijlen) van de Bluegrass in Kentucky tot de Dancehalls in Texas.

Heb jij een persoonlijke favoriet qua land of reis in Noord-Amerika?
Dat is een moeilijke vraag. Ik vind zoveel gebieden geweldig. Maar als ik moet kiezen, dan kies ik voor een relaxvakantie in Florida of een rondreis door Oregon en Washington of over Vancouver Island. Deze laatste twee bestemmingen zijn overigens ook heel goed te combineren.

Wat maakt Noord-Amerika volgens jullie zo mooi?
Het feit dat je in Amerika en Canada zoveel variatie hebt en dat geen enkele reis in Noord-Amerika hetzelfde is. Je kunt in elke reis leuke steden combineren met een prachtige natuur en ook tijdens één reis veel verschillende landschappen ervaren. Voeg daarbij het feit dat je er heerlijk zelf kunt rondrijden.

Hebben jullie verder nog plannen voor uitbreiding?
Binnen Style in Travel bieden we al heel veel bestemmingen aan. Zo hebben we de afgelopen twee jaar - met veel succes - een reisaanbod voor reizen met eigen auto neergezet. Drie jaar geleden voegden we dus GoAmerika toe, twee jaar geleden Cazebonne en nu GreatLakes-Travel. We zijn eigenlijk altijd op zoek naar middelgrote reisorganisaties die binnen onze portfolio vallen.Recente berichten