14 juni 2024
Thumbnail voor Ilse Termeer over Reisbizz Society Event in Den Haag: Zo blijf je als collega’s verbonden

Ilse Termeer over Reisbizz Society Event in Den Haag: Zo blijf je als collega’s verbonden

Hoe heb je de dag beleefd?
“We werden ontvangen in een gezellig Haags café, top. Het was mooi weer, dus buiten het café was het ook goed vertoeven. We weten als geen ander dat het nu heel erg druk is in de reisbranche, dus zo’n samenzijn met collega’s is echt super in deze hectische tijd. Den Haag is een prachtige stad. Hier worden niet alleen de beslissingen genomen voor ons allen, maar zijn ook echte pareltjes te vinden. Ik vond de dag echt verrassend en heb enorm genoten.”

Wat was jouw hoogtepunt tijdens de dag?
“Eerlijk gezegd was er niet één hoogtepunt, maar meerdere. Ik vond persoonlijk het kapelletje in een - voor mij - gewoon huis erg mooi en rustgevend. Aan de buitenkant is totaal niet te zien dat dit daar zat. Ook het bakkertje met de Haagse Hopper was een hoogtepunt. Heerlijk was dit, echt ambachtelijk.”

Ben je leuke dingen te weten gekomen over Den Haag die je niet wist?
“Ja zeker! Ik heb jaren in Den Haag gewerkt, niet wetende dat er veel meer te zien en te beleven valt dan wat ik in gedachten had. Zoals het verhaal over het goud en de kluis in het hotel Indigo. Leuk om dit met eigen ogen te zien.”

Wat was voor jou de meerwaarde om deel te nemen aan dit evenement?
“Even weg achter de laptop en weer in contact komen met collega’s. Maar ook ervaringen delen en nieuwe ervaringen op doen door deze fietstocht.”

Ben je van plan om vaker deel te nemen aan de evenementen van de Reisbizz Society?
“Roep maar wat het volgende event is, zodra de agenda het toe laat, ben ik er zeker weer bij. Ik ben van mening dat zulke evenementen belangrijk zijn. Zo blijf je als collega’s met elkaar verbonden en dat is mooi.”

Wil je ook aanwezig zijn bij het volgende Reisbizz Society Event? Meld je dan hier aan als lid van onze society.

 

Bekijk hier de aftermovie van het gezellige Reisbizz Society Event in Den Haag:Recente berichten