25 juni 2024
Thumbnail voor José van Felius op Masters Expo: Hoe vaak krijg je de kans om in een mooie jurk te werken?

José van Felius op Masters Expo: Hoe vaak krijg je de kans om in een mooie jurk te werken?

Was het de eerste keer op de beurs?
“Nee, vorig jaar was de eerste keer dat TUI aanwezig was op de Masters Expo. Toen was er een kleine stand alleen voor de ZRA’s van TUI at Home. Dagelijks waren vier ZRA’s aanwezig. Dit jaar is ervoor gekozen om een stand te plaatsen die vele malen groter is. Vier ZRA’s per dag, een aantal hotelpartners, een golf simulator en een aantal medewerkers uit de retail waren aanwezig. Met het doel om TUI ook bij de doelgroep voor het hogere segment wat meer bekendheid te geven.

Zelf stond ik twee dagen bij onze stand om mijn service als personal travel agent onder de aandacht te brengen. Er is veel onbekendheid over het concept en het heeft mij een aantal mooie contacten en boekingen opgeleverd.”

Hoe waren de afgelopen dagen?
“Donderdag was wat rustig, vrijdag en zaterdag waren een stuk drukker. De VIP dag op zaterdag is altijd bijzonder door de dress code: black tie/gala. Hoe vaak krijg je de kans om in een mooie jurk te werken? Deze dag is voor de meeste bezoekers een dagje uit. Vol mooie events en heerlijk eten en drinken. En daar hoort reizen natuurlijk ook bij. Alle facetten om het leven mooier te maken zijn aanwezig op de Masters Expo.”

Hoe vond je het om er te staan?
“Erg leuk! Het was voor mij het tweede jaar en ik heb er bewust voor gekozen om twee dagen te staan. Nieuwe mensen ontmoeten, leuke gesprekken en mooie leads voor toekomstige boekingen. Het fijne van ZRA-schap is dat je niet plaatsgebonden bent. Mede dankzij mijn aanwezigheid van vorig jaar zijn mijn klanten verspreid over alle provincies. Afstand speelt geen rol.”

Voor herhaling vatbaar?
“Ik vond het super leuk. En volgend jaar ben ik zeker weer van de partij.”Recente berichten