25 juni 2024
Thumbnail voor Mandy van Tetering (Pack and Go) beste verkoper Sunny Cars: ‘Complete verrassing’

Mandy van Tetering (Pack and Go) beste verkoper Sunny Cars: ‘Complete verrassing’

Je bent de beste verkoper van Nederland bij Sunny Cars! Hoe voelt dat?
“Dat is superleuk natuurlijk! Ik was compleet verrast. Nu moet ik er wel bij zeggen dat Conny en ik dit samen doen. Dus de eer gaat niet alleen naar mij.”

Had je verwacht dat je de eerste plek zou behalen in de Smile Society Top 100?
“Nee helemaal niet. Het was wel ontzettend druk geweest, maar dit had ik niet verwacht. Het was dan ook een verrassing toen Sunny Cars mij belde met het nieuws dat we een cheque van 500 euro hadden gewonnen.”

Volgens Sunny Cars heb je een eindsprint gemaakt naar de eerste plek. Hoe hebben jullie dit voor elkaar gekregen?
“We hebben een drukke periode gehad, met veel reserveringen naar Canada en USA, waar dan ook een huurauto bij gereserveerd wordt. In de afgelopen jaren hebben we een hele fijne klantenkring opgebouwd, waar we graag de auto’s voor regelen via Sunny Cars.”

Hoelang werk je al met Sunny Cars en wat vind je fijn aan het samenwerken met Sunny Cars?
“We hebben de afgelopen acht jaren met Sunny Cars samen gewerkt en eigenlijk gaat dat altijd goed. Wat fijn is aan Sunny Cars is dat er geen na-factuur achteraankomt en dat de klant ter plaatse niet van alles af dient te sluiten op het gebied van verzekeringen.”

Je hebt een cheque gewonnen ter waarde van 500 euro voor een huurauto, wat ben je van plan om hiermee te gaan doen?
“Conny en ik gaan twee keer per jaar in het voor- en najaar voor een periode van meestal twee weken samen naar Spanje om daar te werken in de zon. Dan komt een cheque van 500 euro goed van pas. Waarschijnlijk kiezen we deze keer voor een cabrio.”Recente berichten