14 juni 2024
Thumbnail voor Mathijs Bos (Silverjet Vakanties): ‘Iedere cruiserederij heeft zijn eigen stijl en charme’

Mathijs Bos (Silverjet Vakanties): ‘Iedere cruiserederij heeft zijn eigen stijl en charme’

Waarom juist bij Silverjet Vakanties een cruise boeken?
“Naast de voor reisagenten aantrekkelijke commissiestaffel bieden we, net zoals bij ons exclusieve ‘hotelproduct’, de persoonlijke service aan waar Silverjet Vakanties bekend om staat. Daarnaast verzorgen wij keurige reisbescheiden voor de klant en een luxe cruisebrochure met een selectie van mooie afvaarten over de hele wereld. De meest recente versie van de cruisebrochure kwam uit in december 2021 (Luxe Cruisevakantie 22-23) en is op te vragen bij TWI.”

Uit welke rederijen kan de reisagent kiezen binnen jullie aanbod?
“Wij werken uitsluitend samen met de volgende negen luxe rederijen; Regent Seven Seas Cruises, Seabourn, Hapag-Lloyd Cruises, Silversea Cruises, Holland America Line, Scenic, Emerald Cruises, Oceania Cruises & Ponant. Deze rederijen, met veelal middelgrote- en kleinschalige schepen, dragen precies uit waar Silverjet Vakanties voor staat; volledige ontzorging.”

Naar welke rederij gaat jouw persoonlijke voorkeur uit?
“Ik sta volledig achter de rederijen die wij op dit moment aanbieden. Een persoonlijke voorkeur heb ik dan ook niet, iedere rederij heeft namelijk zijn eigen stijl en charme. Uiteraard voldoen alle rederijen waar wij mee samenwerken aan onze hoge eisen voor wat betreft service, kwaliteit en heel belangrijk, flexibiliteit.”

Wat vind je verder nog belangrijk om te delen met de reisagent?
“Bij Silverjet Vakanties staan we altijd open voor feedback over onze service en/of producten. Mocht je suggesties hebben over wat we eventueel anders zouden kunnen doen om onder andere ons cruiseproduct verder te ontwikkelen, aarzel dan niet om mij of een collega te benaderen. Wij horen graag wat jullie ervaringen zijn zodat we ervoor kunnen zorgen dat ons product matcht met jouw verwachting én die van de klant natuurlijk!”

Lees meer over Mathijs Bos en de nieuwe rol die hij inneemt bij Silverjet Vakanties in een uitgebreid interview in het Reisbizz Magazine.

 Recente berichten