23 juli 2024
Thumbnail voor Milka van Dam: Zo dacht je alles gehad te hebben

Milka van Dam: Zo dacht je alles gehad te hebben

Zo ook nu… Dachten we alles gehad te hebben de afgelopen twee jaar, zijn we alweer aan het dealen met de capaciteitsuitdagingen op de luchthavens. Lekker dynamisch, dat dan weer wel. Bij deze een BIG SHOUT OUT aan alle ZRA’s en operationele collega’s binnen de verschillende reisondernemingen. Jullie weerbaarheid, inzet, servicegerichtheid en flexibiliteit zijn echt bewonderenswaardig. Daar kunnen een hele hoop andere branches iets van leren.

Mijn motto is; When life puts you in tough situations, don’t say “why me”, say “try me”. Ook in deze situatie heel toepasselijk.

Ook deze situatie kunnen we aan
Als hart onder de riem zou ik willen zeggen; ook deze situatie kunnen we weer met z’n allen aan, net als in het verleden als we dealden met aswolken, couppogingen, grote faillissementen en corona. Schouders eronder en gaan. Laten we de consument uitleggen wat voor een mega operatie het is om deze perikelen op te vangen. Als we transparant blijven en onze kennis en betrouwbaarheid tonen, zijn we al een heel eind. Belangrijk is om ons niet uit het veld te laten slaan door de negativiteit en vooral onthouden dat het gros van de klanten enorm blij is met de geboden hulp.

Wees trots
Relativeren helpt mij altijd enorm; de huidige situatie is echt niets in vergelijking met het crisismanagement van dezelfde periode in 2020, toch? Als branche mogen we er echt trots op zijn hoe telkens weer moeilijkheden worden opgelost met elkaar. Hoe lastig het soms ook is, laten we dat vooral niet vergeten.

Milka van Dam
Travel CounsellorsRecente berichten