25 juni 2024
Thumbnail voor Sarena Zijlmans: Duizendpoot van De Jong Intra Vakanties

Sarena Zijlmans: Duizendpoot van De Jong Intra Vakanties

Kun je in het kort vertellen wat je precies doet bij De Jong Intra?
Ik werk iets langer dan vier jaar bij de Jong Intra Vakanties op de afdeling Retail. Deze afdeling is er voor de reisagent, zowel voor de reisbureaumedewerker als de ZRA.
Mijn werkzaamheden zijn variërend en geen enkele dag is hetzelfde, dat maakt het werk zo leuk! We organiseren presentatieavonden, studiereizen en we staan op leveranciersdagen. Maar denk ook aan het dagelijkse contact met de reisagent. Het beantwoorden van de telefoon en de e-mail. We versturen nieuwsbrieven en houden de reisagenten op de hoogte via onze besloten Facebookpagina met de leukste nieuwtjes! Kortom, we houden ons bezig met alles wat met de reisagent te maken heeft.

Hoe onderhoud je het contact met de reisagent?
Het contact onderhouden we op diverse manieren. We zijn deze week gestart met het bezoeken van reisbureaus. We doen regelmatig belrondes. Daarnaast onderhouden we contacten door middel van de mail, presentatieavonden, webinars, leveranciersdagen en social media, maar ook via ons reserveringssysteem Smarty.

Waar hebben de reisagenten jouw hulp bij nodig?
De vragen lopen erg uiteen, dit maakt het werk veelzijdig en leuk. Het kan variëren van een aanvraag voor een mooie reis, specifieke vragen over boekingen, maar ook vragen betreft ons reserveringssysteem. Eigenlijk kan de reisagent met elke vraag bij mij terecht!

Met wie werk je direct samen binnen De Jong Intra?
Direct werk ik samen met Coby van Dongen (commercieel directeur) en Tineke Boele (manager afdeling team reisspecialisten). Naast mijn directe collega’s, werk ik veel samen met het team reisspecialisten, de IT-afdeling en de productmanagers. Door de korte lijnen in de organisatie, kunnen we snel schakelen met de reisagent.

Wat vind je het leukste aspect aan jouw werk, en waarom?
Het leukste aspect vind ik wel dat elke dag een andere dag is. Gisteren was ik bijvoorbeeld op pad om reisbureaus te bezoeken en gaven we een webinar over Smarty. En vandaag ben ik bijvoorbeeld bezig met berichten maken voor social media.

Ben je zelf onlangs nog op reis geweest?
Nee, helaas niet! Maar er staat wel een vakantie in Nederland op de planning! We gaan een soort minitripje door de Veluwe maken. Verder denken we nog wel aan een vakantie Griekenland.Recente berichten