21 juni 2024
Thumbnail voor Sharon Vassell viert 20-jarig jubileum in reisbranche: ‘Enorm trots en dankbaar’

Sharon Vassell viert 20-jarig jubileum in reisbranche: ‘Enorm trots en dankbaar’

Om te beginnen, gefeliciteerd met je twintig jaar jubileum! Hoe voelt het om al zolang in de reiswereld te werken?
“Dank je wel! Het voelt heel bijzonder om zolang in de reisbranche te werken. Het is ontzettend leuk en leerzaam geweest. Echt een mijlpaal waar ik enorm trots en dankbaar voor ben.”

Hoe ga je het vieren?
“Ik weet het nog niet, misschien vier ik het wel door spontane reizen te maken en gewoon mee te gaan met de reisstroom! Daar draait het tenslotte om in de reisbranche, toch?”

Wat is het hoogtepunt geweest in die twintig jaar?
“Al de verschillende ervaringen die ik heb opgedaan bij diverse banen in de reisbranche. Elke functie heeft mij unieke uitdagingen geven die mijn carrière hebben gevormd en mijn vaardigheden hebben verbreed.”

Maar twintig jaar in het vak betekent ook veel verandering, hoe heb je de reiswereld in de afgelopen jaren zien veranderen?
“De reiswereld is onwijs veranderd in de afgelopen twintig jaar. Kijk alleen al naar onze mobiele telefoons, die hadden twintig jaar geleden echt nog geen camera! Toen waren we afhankelijk van onze herinneringen om het moment vast te leggen. Dus ik heb echt van alles gezien en meegemaakt.”

Wat is de belangrijkste les die je de afgelopen twintig jaar hebt geleerd over je vak?
“Dat goed contact met je klanten de sleutel is tot succes. Het is zo belangrijk om sterke relaties op te bouwen met je klanten en ervoor te zorgen dat zij de reis van hun dromen beleven.”

Wat vind je zo leuk aan de reiswereld?
“Wat ik het leukst vind aan de reiswereld, is het gevoel van avontuur en ontdekking wat het met zich meebrengt. Het is alsof je een reisgoochelaar bent! Ik mag met mijn toverstaf zwaaien en reizigers prikkelen met geweldige bestemmingen.”

Wat is volgens jou de belangrijkste eigenschap die je moet hebben om in de reiswereld te werken?
“Een serieus geval van reislust, vermengd met een snufje avontuurkoorts! Haha. Je hebt die nieuwsgierigheid en enthousiasme nodig om nieuwe plaatsen te ontdekken en dromen waar te maken. Bovendien kan een talent voor het vinden van de beste lokale eetgelegenheden ook geen kwaad.”

En wat zijn je plannen voor de komende twintig jaar?
“Mijn plannen zijn om de komende twintig jaar een positieve impact te blijven maken in de reisindustrie. Ik streef ernaar om mijn vaardigheden verder uit te breiden, nieuwe technologieën te omarmen en bij te dragen aan het creëren van onvergetelijke reiservaringen.”

 Recente berichten