25 juni 2024
Thumbnail voor Stephan Taminiau (Personal Touch Travel): ‘Blijf authentiek in wie jij bent’

Stephan Taminiau (Personal Touch Travel): ‘Blijf authentiek in wie jij bent’

Hoe zijn jullie op het idee gekomen om deze reis te organiseren?
Judith van Hal (eigenaresse van InnerJourney) heeft al vele jaren ervaring met diverse vormen van yoga, meditatie, breathwork en mindfulness. Verder is zij gespecialiseerd in meerdere persoonlijke ontwikkelingsprogramma's. Mijn passie is het samenstellen van bijzondere reizen en mooie experiences. Door onze krachten samen te bundelen kunnen wij unieke, inspirerende en hartverwarmende retreats aanbieden. Intensieve gevarieerde programma's en magische locaties zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Onze gezamenlijke passie en gedrevenheid maken het verschil. Wij gaan verder waar andere stoppen.

Wat hopen jullie uit deze reis te halen?
Graag willen wij onze deelnemers een unieke ervaring bieden. Een innerlijke reis voor meer bewustwording.
A life changing moment, waarbij de combinatie van programma, experiences en locatie zorgen voor dit geluksmoment. Balans, energie, vreugde, verbinding, verdieping, ontspanning en transformatie zijn de kernwaarden van onze retreats.

Vanwaar de keuze voor het Italiaanse klooster?
EREMITO, het klooster is gelegen in een prachtig UNESCO National Park in het adembenemende Umbrië. Diverse awards gewonnen, onder andere voor Best Mental Recovery Space (Condé Nast Traveller). Maar wij werden vooral verliefd op de bijzondere sfeer en liefde die elke ruimte uitstraalt. De eigenaar van dit kloosterhotel heeft vijf jaar gebouwd aan zijn droom. Met oog voor elk detail heeft hij een bijzondere sfeer weten te creëren. Brandend kaarslicht, knisperend haardvuur en op de achtergrond het monnikengezang maken de belevenis compleet. Dit alles zorgt ervoor dat je direct geraakt wordt en jouw innerlijke reis kan beginnen. De innerlijke mens wordt op vele manieren geprikkeld, maar uitgesproken is het unieke concept van Silence Dinners. Geniet van veganistisch, puur en eerlijk eten uit eigen tuin en wat met liefde is gemaakt. Werkelijk een unieke ervaring.

Hoe verloopt de organisatie van de reis?
In december zijn we gestart met de inschrijvingen. En door onze ervaring met retreats waren wij in februari al volgeboekt. Heel dankbaar zijn wij dat wij nu een wachtlijst hebben voor het volgende retreat in dit magische kloosterhotel. Op korte termijn zullen de andere retreats gepland worden.

Welke activiteiten staan op de planning?
Alles vindt plaats in en om het klooster. Yoga YIN, Yoga Nidra, Yoga EasyFlow, Yoga Hatha, Meditation, Breathwork, Mindfulness, Soundhealing, Cacao Ceremonie, Workshop How to love YOURself en Nature (Silence) Walks door de prachtige omgeving met zijn vele kabbelende beekjes en watervalletjes.

Wat zou je zeggen tegen andere ZRA’s die ook een yogareis of iets in die richting willen organiseren?
Blijf bij jezelf, doe wat goed voelt. Blijf authentiek in wie jij bent en wat jij wilt uitdragen.Recente berichten