21 juni 2024
Thumbnail voor Valleria Morelli: Als ambitieuze dame kies ik liever voor veel ambitie dan dat ik stil blijf staan

Valleria Morelli: Als ambitieuze dame kies ik liever voor veel ambitie dan dat ik stil blijf staan

Wat ga je precies doen bij Verschoor Reizen?
“Sinds 1 september ben ik aan de slag gegaan als Projectmanager Groepsreizen & Incentives. In deze functie zal ik mij vooral bezighouden met adviseren en het samenstellen en boeken van Incentives en groepsreizen, zowel in binnen- als buitenland en met de bus, trein, boot of vliegtuig.”

Waarom besloot je deze stap te nemen?
“Het regelen van evenementen, incentives en groepsreizen vind ik enorm leuk. Daarom ben ik begonnen met die opleiding voor evenementenorganisator. De volgende stap was dan uiteraard het zoeken naar een functie binnen deze tak. Verschoor Reizen kwam in deze zoektocht op mijn pad en na wat gesprekken bleek dit een mooie match te zijn.”

Met welke reden begon je aan die opleiding?
“Mijn passie voor organiseren en talent voor het regelen van evenementen, incentives en reizen voor groepen begon enorm bij mij te kriebelen. Om toch iets meer achtergrond te hebben voor dit vak en een goede basis te leggen voor een baan in deze richting, heb ik besloten deze opleiding te starten. Ik heb dit nu bijna afgerond.”

Wat betekent dit voor je ZRA-schap?
“Voor mijn ZRA-schap veranderd er niet bijzonder veel. Het enige wat zal veranderen is dat ik op sommige momenten meer aan het werk zal zijn. Ik heb de afgelopen jaren vaker twee banen gehad en dit bleek goed te werken. Ik ben duidelijk naar mijn klanten wanneer ik bereikbaar ben en zorg ervoor dat mijn klanten de service krijgen die ze al jaren van mijn gewend zijn. Natuurlijk zal het voor mij op sommige momenten pittig zijn. Maar beide functies vind ik enorm leuk en dat maakt het werk ook een stuk gemakkelijker.”

Verwacht je dat je in de toekomst wellicht geheel voor deze nieuwe functie zal gaan?
“Ik kan natuurlijk niet in de toekomst kijken. Op dit moment is de insteek om deze combinatie te blijven doen. De combinatie is voor mij geweldig omdat ik zoals ik eerder zei beide functies ontzettend leuk vind. En tja, ik ben toch een ambitieuze dame die liever kiest voor veel ambitie dan stil blijven staan.”Recente berichten