18 april 2024
Thumbnail voor ANVR opent inschrijving voor ANVR-congres in Bremen en Bremerhaven

ANVR opent inschrijving voor ANVR-congres in Bremen en Bremerhaven

LEUSDEN - De inschrijving voor het ANVR-congres van 3 tot 5 november, dat plaatsvindt in Bremen en Bremerhaven, is geopend. Naast dat de brancheorganisatie zorgt voor een “ijzersterk” programma, is er ook uitgebreid tijd om te netwerken en kennis te maken met de Duitse steden.


“Gezien de enorme hoeveelheid voorinschrijvingen die wij al hebben ontvangen, heeft de reissector net zo veel zin in het congres als wij”, stelt het ANVR. Op de site van het ANVR wordt de komende periode steeds meer bekendgemaakt over het congres en is het vanaf vandaag mogelijk om je in te schrijven.

Na Dresden in 2013 vindt het congres ook dit jaar weer plaats in vakantie- en zakenreis topbestemming Duitsland in het Noord-Duitse Bremen en Bremerhaven.

ANVR Express
Het thema van het congres is ‘Anders denken, anders doen’. “En dat gaan we ook doen met het congres zelf: we gaan dichterbij, iets korter en – gezien de afstand – natuurlijk met de trein. We reizen met de ‘ANVR Express’ naar Bremen en op 5 november gezamenlijk weer terug”, aldus het ANVR. “Natuurlijk kijken we terug naar afgelopen twee jaar maar we willen vooral vooruitkijken en de uitdagingen van de (nabije) toekomst bij de kop pakken. En dat we daarbij toch wat vaker anders zullen moeten denken en anders moeten doen dat zullen een groot aantal sprekers van naam en faam en van binnen en buiten de sector benadrukken.”