14 juni 2024
Thumbnail voor Delta Air Lines hervat vluchten vanaf Schiphol naar Orlando

Delta Air Lines hervat vluchten vanaf Schiphol naar Orlando

SCHIPHOL - Delta Air Lines hervat opnieuw een route vanaf Schiphol die sinds de uitbraak van de coronapandemie was opgeschort. Orlando in Florida wordt met ingang van de winterdienstregeling dagelijks rechtstreeks aangevlogen, zo bevestigt de Amerikaanse KLM-partner aan deze site.


De luchtvaartmaatschappij zet op de lijndienstvlucht een Airbus A330-300 in met plaats voor 293 passagiers, waarvan 34 in Business (Delta One), 40 in Premium Economy (Comfort+) en 219 in Economy Class.

Orlando werd afgelopen winter nog door partnermaatschappij KLM vanaf Amsterdam bediend. Komende winter neemt Delta binnen de trans-Atlantische joint venture dus weer de vluchtuitvoering voor rekening naar de Amerikaanse stad, die vooral bekend is van Disney World en andere themaparken.

Delta Air Lines vliegt in het huidige zomerseizoen tot zeventien keer per dag vanaf Schiphol naar acht bestemmingen in de VS: Atlanta, Boston, Detroit, New York JFK, Minneapolis/St. Paul, Seattle, Salt Lake City en Portland. Laatstgenoemde route is eerder deze maand hervat.