11 mei 2024
Thumbnail voor Geslaagde Kennis Kroegentocht bij NS International

Geslaagde Kennis Kroegentocht bij NS International

ROTTERDAM - Dinsdagmiddag 20 september verzamelden een kleine 30-tal zakenreisagenten zich in de Stationshuiskamer op station Rotterdam Centraal voor de NS International Kennis Kroegentocht. Het doel van de kroegentocht was om hun kennis over het Internationale treinproduct te vergroten.


Medewerkers van ATPI, Schiphol Travel International, BCD, Uniglobe, CWT, E-Business Travel en VCK, werden verdeeld over 4 groepen en gingen samen op pad. Eerst kregen zij een rondleiding in de Eurostar Departure Terminal, waarna zij in de lounge en in verschillende kroegen rondom het station gingen speeddaten met medewerkers van Thalys en Eurostar. Collega’s van NS International deden dit voor ICE, IC Brussel en IC Berlijn, zodat alle carriers aan bod kwamen. Aan de hand van vragen in een kaartspel ontstonden geanimeerde, informatieve en interactieve sessies. Uiteraard met een drankje en een bitterbal onder handbereik.

Om half zes werden alle deelnemers feestelijk ontvangen met prosecco in de bar van het Hilton. Gastvrij zorgden zij voor uitstekende catering, terwijl de teams zich vol overgave in de swingende pubquiz stortten.  De stemming zat er goed in en er werd fanatiek gestreden. Uiteindelijk was team ‘Roodkapje en de 7 treinen’ de gelukkige winnaar. De deelnemers uit dit team gingen met ludieke prijsjes naar huis.  

Pim Jonker, manager van team Business–to–Business van NS International, kijkt tevreden terug: "Het was een top middag, waarbij we er denk ik goed in geslaagd zijn het nuttige met het aangename te combineren. Heel leuk om elkaar op deze manier te ontmoeten, kennis uit te wisselen én een gezellige middag met elkaar te hebben. Wat mij betreft is dit zeker voor herhaling vatbaar!"