30 april 2024
Thumbnail voor Lufthansa Group viert jubileum op Schiphol met smaakvol evenement

Lufthansa Group viert jubileum op Schiphol met smaakvol evenement

De Lufthansa Group vierde dinsdagavond het 60-jarige jubileum van Lufthansa op Schiphol, evenals het 65-jarig bestaan van de Austrian Airlines-vluchten op de luchthaven. Een selecte groep reispartners werd getrakteerd op een smaakvol evenement in de Kookfabriek in Amsterdam.

Op dit moment vliegen naast Lufthansa en Austrian Airlines ook groepsleden SWISS en Air Dolomiti dagelijks naar Schiphol. Er worden vluchten aangeboden naar Frankfurt, München, Wenen en Zürich. Eurowings, een andere dochtermaatschappij, vloog tot eind maart naar Hamburg en Stuttgart, maar is daarmee gestopt. Mogelijk keren die routes komende winter terug.

“Het is prachtig om zo'n langdurige relatie te zien met de luchthaven Schiphol, en we kijken ernaar uit om in de toekomst nog verder te groeien”, zei Victoria Bubmann, General Manager Sales bij Lufthansa Group Nederland.

Het grootste wapenfeit van de Lufthansa Group de komende tijd is de introductie van het Allegris-cabineproduct. Het eerste toestel dat daarmee is uitgerust, een Airbus A350-900, vliegt vanaf 1 mei vanaf München naar Vancouver en daarna ook richting Toronto.