17 mei 2024
Thumbnail voor Meld je aan voor de nieuwe Webinars van EURAM en Brand USA

Meld je aan voor de nieuwe Webinars van EURAM en Brand USA

SCHIPHOL - EURAM en

Brand USA werken samen om maar liefst vijf webinairs aan te bieden, geheel in het teken van rondreizen door Amerika. Als aftrap van de webinarserie staat Oregon op de planning op woensdag 11 oktober.

"Een paar maanden geleden hebben we een poll gehouden op onze social media met de vraag van welke Amerikaanse staten reispro’s graag hun kennis willen verbreden. Daar kwamen een aantal verrassende resultaten uit naar voren zoals Alaska en New England. We zijn heel blij dat we nu in samenwerking met Brand USA en gastsprekers webinars kunnen aanbieden naar vijf verschillende staten en regio’s", aldus Danielle Goedkoop, Business Development Manager bij EURAM.

"Brand USA biedt handige Road Trips die we graag in de spotlights zetten tijdens de webinars. In elke webinar vertel ik over een Road Trip en een gastspreker zal dieper ingaan op één van de staten of regio’s van deze Road Trip. De webinars van EURAM staan goed bekend in de reisbranche en ik kijk er naar uit om reisprofessionals virtueel te mogen ontmoeten tijdens deze webinars", zegt Charonne in het Veld,  PR, Marketing en Sales Manager Benelux van Brand USA.

Aanmelden kan via deze link.