17 mei 2024
Thumbnail voor Ministry of Heritage and Tourism Oman vertegenwoordigd tijdens het Reisbizz Festival

Ministry of Heritage and Tourism Oman vertegenwoordigd tijdens het Reisbizz Festival

HILVARENBEEK - Aankomende zondag is Evelyn Groenenberg namens Ministry of Heritage and Tourism Oman aanwezig bij het Reisbizz Festival. "Het Sultanaat van Oman is veel afwisselender dan mensen vaak denken en vormt de perfecte bestemming voor vele type reizigers. Van zonaanbidder tot adrenaline junk."


"Oman gaat zich steeds meer ontwikkelen als outdoor bestemming met veel wandel- en fietsmogelijkheden en heeft sinds dit jaar ook de langste over water zipline ter wereld", vertelt Evelyn aan Reisbizz. 

Evelyn kijkt vooral uit naar de ontmoetingen met de reisagenten. "We willen de reisagenten inspireren en laten zien dat Oman een hele afwisselende bestemming is wat, zeker nu, leuk is om te boeken voor winterzonaanvragen. We zullen tijdens het festival de agenten vol enthousiasme informeren over Oman waarbij we graag meedenken over hoe je Oman het beste verkoopt. Daarnaast zet het land zich steeds meer op de kaart als outdoorbestemming met meer goede wandel- en fietsroutes. Hier zullen we ook meer over vertellen."

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk, maar niet getreurd want we komen terug! Meld je aan voor de Reisbizz Society en wij zorgen dat je als eerste op de hoogte bent van de tweede editie van het Reisbizz Festival en andere events.