14 april 2024
Thumbnail voor Mirjam Bruinvelds: Door dit soort details krijgen reizigers direct de ‘Africa Feeling’

Mirjam Bruinvelds: Door dit soort details krijgen reizigers direct de ‘Africa Feeling’

AMERSFOORT - Het aanbod van Africa Feeling bestaat voornamelijk uit kleinschalige accommodaties. Het persoonlijke contact dat de reisorganisatie met de reisagenten en klanten heeft, trekken ze graag door naar de ervaring ter plaatse. Eigenaresse Mirjam Bruinvelds vertelt in Reisbizz Magazine over de bijzondere accommodaties die zij aanbieden in onder andere Zuid-Afrika, Kenia en Tanzania.


In de kleinschalige guesthouses en lodges in Zuid-Afrika worden klanten vaak door de eigenaar persoonlijk ontvangen. In Namibië bieden verschillende lodges de mogelijkheid om ’s avonds onder de Afrikaanse sterrenhemel te slapen. “Hoe romantisch wil je het hebben?”, vertelt Mirjam. In de Okavango Delta is Shinde Camp Mirjams favoriet. “Wat een uitzicht, wat een comfortabele tenten en geweldige staff. Dit zijn de details waardoor reizigers direct de ‘Africa Feeling’ krijgen. Ik heb dit vorig jaar samen met mijn gezin zelf mogen ervaren!”

Wensen van de klant centraal
In Kenia werkt Africa Feeling samen met een partner die zelf veel met haar gezin door het land reist. “Zij pikt er voor ons de familievriendelijke lodges en tented camps uit. Hier zijn ze flexibel; wanneer wil je dineren en wanneer op avond game drive? De wensen van de klant staan centraal. Net zoals wij dat doen tijdens het samenstellen van de reis.”

In de beroemde Masai Mara beveelt Mirjam het House in the Wild aan. “Prachtig gelegen aan de oevers van de rivier, goed eten en ruime tenten. Echt een heerlijke plek voor quality time in de bush.”

Wil je meer weten over het aanbod van Africa Feeling en wat Mirjam aanbeveelt in Tanzania? Lees dan het hele artikel in de Coleur Locale Special van Reisbizz Magazine.