24 juli 2024
Thumbnail voor New York en Londen steden van de maand bij Sunair Vakanties

New York en Londen steden van de maand bij Sunair Vakanties

Sunair Vakanties kondigt weer twee nieuwe steden van de maand aan. In december krijgen klanten verschillende gratis extra’s bij boekingen naar New York en Londen.

Zo kunnen klanten gratis een bezoek brengen aan het Top of the Rock Observation Deck ter waarde van 38 euro. Daarnaast mogen reizigers naar New York een fietstour door Central Park maken met een Nederlandstalige gids ter waarde van 48 euro en ontvangen ze de Time to Momo Stadsgids.
Boek je bij United Airlines, dan krijgt je klant een gratis upgrade naar Economy Plus met een minimale waarde van 141 euro. Let op: Voor deze actie gelden afwijkende voorwaarden. Kijk op SJORS voor meer informatie.

In Londen mogen klanten gratis mee op de Thames Cruise ter waarde van 14 euro en mogen reizigers instappen op de TOOTbus, dit is een Hop on/Hop off tour ter waarde van 30 euro per persoon. Ook hier ontvangen ze de Time to Momo Stadsgids.

De actie is geldig voor pakketboekingen gemaakt in december 2023 en bovenstaande extra’s dien je zelf in te boeken via SJORS of telefonisch.