18 mei 2024
Thumbnail voor Nieuwe data voor Travel Dates: ‘Reuze gezellig om elkaar weer te zien’

Nieuwe data voor Travel Dates: ‘Reuze gezellig om elkaar weer te zien’

SCHIPHOL - Het live evenement Travel Dates, dat wordt georganiseerd door een elftal touroperators en een airline, is verplaatst naar twee nieuwe data. Het evenement zou afgelopen november plaatsvinden, maar kon door de toen geldende coronamaatregelen niet door gaan. In maart en april kunnen reisagenten elkaar en de deelnemende organisaties weer live ontmoeten.


De reisagent wordt op dinsdag 29 maart en 12 april 2022 ontvangen met een lekker drankje en een warme hap, waarna de reisagent tijdens elf ‘Travel Dates’ wordt geïnformeerd over de nieuwtjes en must-knows van de deelnemende touroperators en airline.

“American Airlines, &Olives Travel, Buro Scanbrit, Fly to the West, De Jong Intra, Rondreisshop, Special Traffic, Style in Travel, Sunair Vakanties, Travel Trend en Weg van de Massa kijken ernaar uit om jullie te zien en spreken, zodat jullie vol kennis en inspiratie (nog meer) mooie reizen kunnen gaan verkopen”, aldus de aankondiging. “Bovendien is het reuze gezellig om je collega’s weer te zien en bij te praten. Want wat hebben we elkaar gemist.”

Op dinsdag 29 maart vinden de ‘Travel Dates’ plaats bij Tioga Tours in Zwolle. Op dinsdag 12 april is de locatie Rotterdam The Hague Airport. Het ontvangst is tussen 16:30 en 18:00 en tussen 18:00 en 21:00 vinden de ‘dates’ plaats inclusief een langere pauze. Na de meetings is een afsluitende borrel.

“Deelname is gratis in ruil voor jullie enthousiasme en nieuwsgierigheid. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus vol is vol.” Meld je snel aan via de site van Travel Dates (Max. 2 reisagenten per winkel).