15 april 2024
Thumbnail voor Pelikaan Travel Group doet donatie aan De Vakantiebank: ‘Ze doen onwijs belangrijk werk’

Pelikaan Travel Group doet donatie aan De Vakantiebank: ‘Ze doen onwijs belangrijk werk’

Pelikaan Travel Group heeft voor de tweede keer een donatie gedaan aan stichting De Vakantiebank. Het reisbedrijf uit Zevenbergen verzamelde nu, na een eerdere actie in 2022, met haar klanten 2200 euro.

John Goverde, directeur/eigenaar van Pelikaan Travel Group, reikte de cheque uit. "De Vakantiebank doet onwijs belangrijk en nobel werk en past goed bij ons als bedrijf”, aldus Goverde bij de overhandiging van de cheque. "Als je hoort wat voor fantastische vakanties De Vakantiebank organiseert voor gezinnen die dit zelf niet kunnen betalen, kun je daar alleen maar respect voor hebben. Dit bedrag is weer een duwtje in de rug voor het belangrijke werk dat De Vakantiebank doet. Dankzij hun werk kunnen kinderen net als andere klasgenootjes na de vakantie op school vertellen dat ze op vakantie zijn geweest.”

Pim Loeff van stichting De Vakantiebank nam de cheque in ontvangst. Loeff is dankbaar voor de donatie: “Fijn dat Pelikaan Travel Group ons weer wil ondersteunen. Wij hebben ambitieuze groeiplannen om voor nog meer kinderen een zorgeloze vakantieweek te organiseren. Er komen helaas nog steeds veel gezinnen hiervoor in aanmerking. Met deze donatie kunnen we sowieso weer tientallen gezinnen blij maken met een onvergetelijke vakantieweek in Nederland.”

Heb jij de Reisbizz App al? Download onze gratis app in de Google Play Store of Apple App Store en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws.