13 mei 2024
Thumbnail voor Reisagenten, schrijf je nu in voor het Reisbizz Festival in Safaripark Beekse Bergen

Reisagenten, schrijf je nu in voor het Reisbizz Festival in Safaripark Beekse Bergen

SCHIPHOL - Wil jij er ook bij zijn op zondag 3 september tijdens het Reisbizz Festival in Safaripark Beekse Bergen? Zo ja, dan kun je je vanaf heden inschrijven. Jij bent van harte welkom, samen met je partner, favoriete collega en/of kids! TUI en RIU zijn de hoofdpartners van deze unieke dag.


Dit event geeft je de kans om informatie te verzamelen, te ontspannen, naar lekkere muziek te luisteren, een drankje te doen, bij te kletsen en natuurlijk dieren te spotten. Het wordt in ieder geval beregezellig.

Samen met onze partners zorgen we voor een leuk en informatief programma (reisagent-only) in de ochtend en geniet je in de middag, samen met je eventuele introducees, van de Beekse Bergen. Wandel lekker rond, of ontdek de wereld van Beekse Bergen met je eigen auto (houd rekening met ca. 1 uur voor deze eigen auto safari). Sta oog in oog met leeuwen, giraffen, zwarte paardantilopen en nog meer wilde dieren.

Borrel in festivalstijl
Halverwege de middag is er een gezellige borrel in festivalstijl voor iedereen, jong en oud. Tijdens de borrel staan de partners tot jouw beschikking, is er een infogame zodat je helemaal op de hoogte bent van de nieuwtjes van de partners en kun je ook nog eens leuke prijzen winnen.

Bekijk het programma en schrijf in via deze link.