19 april 2024
Thumbnail voor Reisbizz kijkt terug op succesvolle padelavond: ‘Plannen voor volgende editie liggen al klaar’

Reisbizz kijkt terug op succesvolle padelavond: ‘Plannen voor volgende editie liggen al klaar’

Hal22 in Utrecht was dinsdagavond het decor van het eerste padelevent van Reisbizz. Het team van Reisbizz kijkt terug op een meer dan geslaagde avond waar professionals uit de branche op een andere manier dan gebruikelijk met elkaar in contact kwamen. "Op de padelbaan maak je op een hele andere manier kennis met elkaar."

Na een warme ontvangst en een uitgebreid saladebuffet kregen de, in groten getale afgereisde bezoekers, uitleg van de hoofdsponsors van het evenement.  Na de presentaties van Live to Travel, Visie op Toekomst, Turespaña en Costa del Sol nam trainer Johnny (Sjonnie) de leiding om uitleg te geven over de verdeling van de spelers. Waar het – ondanks de uitleg van Sjonnie - in het begin nog een beetje onduidelijk was hoe er gerouleerd zou worden werden al gauw de eerste wedstrijden gespeeld. Van schitterende rallys waar menig ervaren speler nog jaloers op zou zijn, tot een paar ballen die met volle vaart uit de kooi werden geslagen: alles kwam voorbij.

Winnaars Anne Raamsteeboers van FTI, Ans Sleegers van TravelBy Ans, Kevin Kater en Linda Zweerink van Personal Touch kregen een prachtige beker en, veel belangrijker, eeuwige roem.

Linda Andeweg van Reisbizz over het evenement: “Wát een leuke avond was dit! Enorm bijzonder om te zien hoe iedereen zo enthousiast meedeed en de strijd met elkaar aanging op de padelbaan. Op de baan maak je toch op een andere manier kennis met elkaar dan bij de gebruikelijke netwerkmomenten. De avond was zo’n succes dat we nu al bezig zijn met de plannen voor de volgende editie zodat dit een jaarlijks terugkerend evenement wordt. Ik heb al van verschillende mensen gehoord dat ze het padellen zo leuk vonden dat ze het vaker gaan doen."

Ben jij een (zelfstandig) reisagent en wil jij ook deelnemen aan de events van de Reisbizz Society, lees dan verder! Als lid van de Reisbizz Society neem je kosteloos deel aan onze events en workshop en ontvang je het Reisbizz en het Triptalk Magazine op je deurmat. Interesse? Word dan hier snel lid!

Foto’s van het padelevenement zijn te bekijken op de Facebookpagina van Reisbizz.