7 september 2024
Thumbnail voor Reismaatje gezocht: Ga jij samen met Sonja van Travel Trend naar Florida?

Reismaatje gezocht: Ga jij samen met Sonja van Travel Trend naar Florida?

De medewerkers van Travel Trend reizen regelmatig af naar de mooiste bestemmingen om hun kennis uit te breiden en nieuwe producten te leren kennen. Voor een studiereis door ‘The Sunshine State’ van de Verenigde Staten, Florida, is Travel Trend op zoek naar een leuk reismaatje voor Sonja.

Sonja reist in oktober 2024 met een huurauto door Florida. Omdat samen reizen leuker is dan alleen én vier ogen meer zien dan twee, zoekt Travel Trend iemand die meegaat met Sonja.

Travel Trend belooft een prachtige 11-daagse autorondreis. “Van mooie stranden en subtropische wildernis in de Everglades naar de  ‘Entertainment Capital of the World’”, overnachtingen in een 1-persoonskamer. “Gezelschap van Travel Trend topper Sonja, die deze reis samen met jou gaat maken

De bijzondere individuele studiereis kost € 750,- (op basis van logies). “Voor deze ‘functie’ is het noodzakelijk om in het bezit te zijn van een rijbewijs en bereidheid om auto te rijden. Een mooie omzet bij Travel Trend is een grote pré”, meldt Travel Trend.

Wil jij deze bijzondere reis met Sonja maken? Lees er meer over op de site van Travel Trend.