23 juli 2024
Thumbnail voor Silversea biedt bonuscommissie voor nieuwe boekingen met vertrek in 2023

Silversea biedt bonuscommissie voor nieuwe boekingen met vertrek in 2023

FONTVIEILLE - Silversea Cruises biedt speciaal voor reisagenten een boekingsactie aan waarbij er op elke boeking een extra commissie van 250 euro kan worden verdiend. De boekingsactie loopt tot en met 31 oktober en is geldig voor boekingen met vertrek in 2023. De actie geldt voor meer dan 400 reizen over de hele wereld.


Roberto Verdino, SVP revenue management bij Silversea, geeft aan dat de boekingsactie is opgezet als blijk van waardering voor de reisagenten. "Onze reisagenten spelen een belangrijke rol in ons succes, en we zijn blij dat we deze bonuscommissie van 250 euro kunnen aanbieden om onze waardering voor het werk van onze partners over de hele wereld te onderstrepen. We creëren altijd mogelijkheden om onze dankbaarheid te uiten aan onze reisagenten, door hen de tools te geven die ze nodig hebben om hun boekingen te verhogen, hun bedrijf te laten groeien en hun klanten een ongeëvenaarde luxe reiservaring te geven."

Upgrade bij boeking
Om het maken van nieuwe boekingen aantrekkelijker te maken bij de consumenten biedt de luxe cruisemaatschappij gasten ook een upgrade van twee categorieën aan op de geselecteerde routes van 2023 wanneer ze voor 31 oktober boeken.

De bonus commissies zullen 45 dagen nadat de boeking is geplaatst worden uitbetaald.