14 juni 2024
Thumbnail voor Transavia vliegt komende winter van Schiphol naar Noord-Noors Tromsø

Transavia vliegt komende winter van Schiphol naar Noord-Noors Tromsø

SCHIPHOL - Transavia vliegt vanaf 1 december tot en met 1 april volgend jaar tweemaal per week van Schiphol naar Tromsø in het noorden van Noorwegen. De vluchten vertrekken op maandag en vrijdag, duren 3 uur en 15 minuten en worden aangeboden in samenwerking met Voigt Travel en Buro Scanbrit. De ticketverkoop start woensdag (26 april).


Zo’n 10 jaar geleden zette Transavia in samenwerking met Voigt Travel voor het eerst koers naar Noord-Noorwegen. Destijds was deze gezamenlijke charter de eerste in Europa die rechtstreeks naar deze bestemming vloog. Sinds de coronacrisis zijn er geen vluchten meer naar uitgevoerd.

De samenwerking tussen Scandinavië-specialisten Voigt Travel en Buro Scanbrit zorgt ervoor dat Transavia komende winter Tromsø weer opneemt in haar netwerk. Nieuw is dat reizigers, naast pakketreizen via Voigt Travel en Buro Scanbrit, nu ook direct bij Transavia vliegtickets kunnen boeken.

“Door de visie van Voigt Travel en Buro Scanbrit en onze jarenlange goede samenwerking kunnen we Tromsø toevoegen aan onze winterbestemmingen. Met deze bestemming erbij, kunnen we ook de avontuurlijke winterliefhebber een unieke beleving aanbieden”, aldus CEO Marcel de Nooijer.

Tromsø is vooral bekend bij mensen die het noorderlicht willen zien. Daarnaast is het de noordelijkst gelegen studentenstad van Europa.

Tromso