1 maart 2024
Thumbnail voor TUI at Home maakt overstap naar nieuw backoffice oplossing

TUI at Home maakt overstap naar nieuw backoffice oplossing

RIJSWIJK - De MRA’s die bij TUI at Home zijn aangesloten, hebben vanaf mei 2021 een nieuwe backoffice oplossing. Er wordt een overstap gemaakt naar BAS by Fardiro.


Volgens TUI kan de formule waar 120 MRA’s bij zijn aangesloten op deze manier zich verder ontwikkelen. Nu werken de MRA’s nog met de eigen TUI systemen op het gebied van CRM en facturatie.

“BAS heeft zich inmiddels bewezen als een zeer solide en betrouwbaar systeem waarbij gebruiksvriendelijkheid een belangrijk speerpunt is”, vertelt Jeroen Otto, Manager van TUI at Home. “Veel MRA’s hebben al eerder gebruik gemaakt van BAS. Ook denk ik dat de keuze voor TUI at Home bij 'zwevende' ZRA’s hierdoor ook eenvoudiger wordt.”

Ook algemeen directeur van Fadiro, Theo Hoving, is blij met de samenwerking. “Deze mooie toevoeging valt toevallig samen met het twintig jarig bestaan van Fadiro. Het grote enthousiasme van de mobiele reisadviseurs van TUI at Home na de bekendmaking dat de keuze was gevallen op BAS, maakt duidelijk dat wij nog steeds heel erg trots zijn op wat wij doen.”