17 mei 2024
Thumbnail voor UStravel.nl kondigt deelname Reisbizz Festival aan: ‘Perfecte plek om te netwerken en inspireren’

UStravel.nl kondigt deelname Reisbizz Festival aan: ‘Perfecte plek om te netwerken en inspireren’

HILVARENBEEK - Zondag 3 september vindt het allereerste Reisbizz Festival plaats in de Beekse Bergen. UStravel.nl is hierbij aanwezig als partner en kijkt er naar uit om alle aanwezigen te inspireren en enthousiasmeren over de mogelijkheden voor reizen naar de USA en Canada.


Namens de reisorganisatie zijn Denise Martens en Meghan Muller aanwezig op het evenement in Hilvarenbeek. “Wij kijken het meeste uit naar het ontmoeten van de reisagenten in een gemoedelijke sfeer op zo’n leuke en unieke locatie. Het Reisbizz Festival lijkt ons de perfecte plek om te netwerken en reisagenten te inspireren over onze mogelijkheden”, vertellen de dames.

Met ruim 25 jaar kennis en expertise bij het aanbieden van reizen, is UStravel.nl naar eigen zeggen dé maatwerkspecialist voor reizen naar Amerika en Canada. “We hebben afspraken met wel dertig leveranciers ter plaatse, waaronder ook de bekende camperverhuurders. Hierdoor is er bijna niets wat we niet kunnen aanbieden.”

Op dit moment is de organisatie druk bezig met het verder ontwikkelen van het eigen B2B reisbureau boekingssysteem: EAZI. “Hiermee kan de reisagent zelf rondreizen compleet samenstellen en boeken op basis van live beschikbaarheid. Daarnaast hebben wij onlangs de online reisbuddy Charlie geïntroduceerd. Bij elke geboekte reis maakt de klant automatisch gebruik van deze service. Charlie voorziet klanten tijdens hun reis van de leukste tips, maar ook is het mogelijk vragen te stellen om er zo achter te komen welke bezienswaardigheden zeker niet mogen ontbreken.”

UStravel.nl is daarnaast druk bezig met het organiseren van nieuwe studiereizen voor 2024. Tijdens het event vertellen Denise en Meghan hier graag meer over.

Onder de festivalgangers verloot UStravel.nl een USA/Canada verrassingspakket vol met lekkernijen en goodies t.w.v. 80,00 euro. Zien zij jou daar?

Meld je uiterlijk 20 augustus aan via de link.