12 juli 2024
Thumbnail voor Bizztravel gaat verder onder Sunweb

Bizztravel gaat verder onder Sunweb

ROTTERDAM - Na jaren als apart merk onderdeel te zijn geweest van Sunweb Group, is voor Bizztravel het moment aangekomen om verder te gaan onder de vlag van Sunweb. Klanten met een bestaande of nieuwe boeking bij Bizztravel hoeven geen actie te ondernemen, de boeking wordt automatisch omgeboekt naar een Sunweb-vakantie.


Al meer dan dertig jaar organiseert Bizztravel wintersportvakanties met een ruim aanbod in Frankrijk, Oostenrijk, Italië en Zwitserland. “Onder meer door de goede synergie met Sunweb is nu besloten om Bizztravel bij Sunweb te voegen”, luidt de verklaring van de reisorganisatie. Voor trouwe Bizztravel-klanten verandert er niet veel; de laatste jaren werden zij op de bestemming al verwelkomd door de Sunweb-reisleiding.

Klanten die hun wintersportvakantie nu bij Sunweb boeken, kunnen rekenen op dezelfde service als zij gewend waren bij Bizztravel. Ook biedt de reisorganisatie een aantal extra voordelen. “Zo hebben klanten bij Sunweb keuze uit een ruimer wintersportaanbod en kunnen er scherpere prijzen aangeboden worden. Daarnaast is de skipas altijd inbegrepen en kunnen wij gebruik maken van de Sunweb App”, aldus de reisorganisatie.

Op het moment is de website van Bizztravel nog bereikbaar en is het nog mogelijk om een boeking te maken doordat de boekingen automatisch worden omgezet in een Sunweb-vakantie.