23 mei 2024
Thumbnail voor Club Med biedt korting voor komend winterseizoen

Club Med biedt korting voor komend winterseizoen

AMSTERDAM - Club Med ziet dat er veel aanvragen zijn voor volgend winterseizoen. Om hierop te anticiperen biedt het bedrijf 15% korting per persoon op alle resorts voor de komende winterperiode.


De korting loopt van 30 maart tot en met 1 april 2021. Daarnaast verblijven kinderen tot vier jaar gratis in de wintersport resorts en kinderen tot zes jaar op zonbestemmingen. Deze aanbieding is ook van toepassing op de nieuwste Resorts van Club Med, die ook dit jaar nieuwe bestemmingen blijft openen. Het bedrijf opent de reserveringen voor winter 21/22 en verwacht het meest succesvolle winterseizoen ooit.

"Het winterseizoen 21/22 belooft uitzonderlijk te worden”, vertelt Eric Georges, algemeen directeur van Club Med Benelux. “Aangezien de afgelopen twee winterseizoenen ernstig verstoord werden, verwachten we voor het komende seizoen een ongeziene vraag, zowel voor de wintersportvakanties als de zonbestemmingen. Gezinnen kijken er meer dan ooit naar uit om samen plezier te maken en Club Med zal er alles aan doen om dat vlot te laten verlopen.”