12 mei 2024
Thumbnail voor Coby van Dongen: Commercieel een goed jaar, operationeel een uitdaging

Coby van Dongen: Commercieel een goed jaar, operationeel een uitdaging

RIDDERKERK - Het eerste Reisbizz Society event vindt plaats op 11 oktober. Tijdens deze dag ontmoeten we elkaar in het Zuid-Hollandse Gorinchem, uitgeroepen tot mooiste vestingstad van Nederland. Ons programma houden we nog even geheim. Dit eerste event is eenmalig kosteloos bij te wonen en alleen voor reisagenten, reisbureau medewerkers en ZRA’s, dus meld je snel aan. Tijdens deze evenementdagen staan ook onze partners centraal, zoals Gold Partner de Jong Intra Vakanties. In Reisbizz Magazine stelden wij Coby van Dongen enkele vragen.


Hoe verloopt jullie contact met de reisagent?
“Met name aandacht voor elkaar staat bij de Jong Intra hoog in het vaandel. Zo ongekend belangrijk voor een samenwerking die gebaseerd is op wederzijds respect en een win-win situatie. Kennisoverdracht is daar onvoorwaardelijk aan verbonden.

Kennis van en over de organisatie is van groot belang. Onbekend met het bedrijf en/ of het portfolio maakt immers onbemind. Ons grootste goed; gezond zijn, zowel als bedrijf en als mens behoeft geen uitleg. En bewust omgaan met mens, dier, milieu en planeet idem.

Wij hebben telefonisch contact met de reisagenten, organiseren webinars, teams meetings, nemen deel aan evenementen, beurzen en workshops, we bezoeken reisagenten en we organiseren studiereizen, ook individuele studiereizen.”

Hoe ervaar je de huidige werkdruk?
“Commercieel is dit een goed jaar, met name de zomer, maar operationeel een flinke uitdaging. Dat betekent 24/7 ‘aan’ staan. Soms dus wel iets te weinig ontspanning. Maar er zal best wel weer een rustiger periode komen.”

Meer weten over onze Gold Partner de Jong Intra Vakanties? Lees dan het hele interview in de nieuwste uitgave van Reisbizz Magazine.