12 mei 2024
Thumbnail voor Coby van Dongen: ‘Je hebt maar één leven, dat moet je koesteren’

Coby van Dongen: ‘Je hebt maar één leven, dat moet je koesteren’

SCHIPHOL - Binnen de wellness industrie is er steeds meer mogelijk en de markt wordt alsmaar breder. Wij vroegen commercieel directeur bij de Jong Intra Vakanties Coby van Dongen in de Wellness Special van het aankomende Reisbizz Magazine of zij bij de reisorganisatie een groeiende behoefte ziet voor ontspanvakanties.


Het antwoord op die vraag is volgens Coby duidelijk: “Zeker, mensen zijn op zoek naar een gezonde(re) levensstijl en willen tijd voor zichzelf vrijmaken.” Volgens de commercieel directeur willen klanten een bewuster leven en beter naar het lichaam leren luisteren.

Bij de Jong Intra zien ze deze behoefte onder andere terug in de keuze van accommodaties. “De klant vind het belangrijk dat er gelegenheid is om te kunnen bewegen, gezond en gevarieerd te eten. Dat er deelgenomen kan worden aan yogalessen of om door middel van mindfulness tot zichzelf te komen.”

In het aankomende Reisbizz Magazine geeft Coby van Dongen haar persoonlijke tips uit het wellness aanbod van de Jong Intra Vakanties. Wil je hier meer over weten? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het aankomende Reisbizz Magazine als eerste in je mailbox.