11 mei 2024
Thumbnail voor De Jong Intra Vakanties introduceert SmartOnline

De Jong Intra Vakanties introduceert SmartOnline

RIDDERKERK - De Jong Intra Vakanties heeft de afgelopen periode gewerkt aan een “enorme” stap voorwaarts op het gebied van online boeken voor de (zelfstandige) reisagenten. De touroperator presenteert daarom vandaag SmartOnline.


SmartOnline biedt een agentenlogin op de vernieuwde website van de Jong Intra plus alle extra informatie voor het boekingsproces en daarbuiten. Met de tool wil de touroperator dit overzichtelijk beschikbaar maken voor alle (zelfstandige) reisagenten. “Om toegang te krijgen tot SmartOnline hebben alle (zelfstandige) reisagenten een e-mail ontvangen waarmee op persoonlijke naam of centraal, als reisbureau, een inlog met wachtwoord kan worden aangemaakt”, aldus de reisorganisatie.

SmartOnline is bereikbaar via partners als Qenner, Amadeus en Bas/Fadiro. “De tool kan ook eenvoudig in de favorieten worden geplaatst met de link (SmartOnline.dejongintra.nl) en via de startpagina van het reisbureau of ZRO bereikbaar te maken. Zodra de inlog is aangemaakt kan  SmartOnline direct worden gebruikt voor zoeken en boeken. Alle informatie over reeds gemaakte boekingen is hierdoor beschikbaar en het complete aanbod vind je in één systeem met direct boekingsmogelijkheden.”

Grote stap vooruit
Het is volgens de Jong Intra een grote stap vooruit waarbij “alleen de look en feel al zal inspireren tot het boeken van vele mooie reizen”. “Zodra iedereen bewust is van de voordelen van SmartOnline en een groot gedeelte van de inloggegevens aangemaakt is, komt er een moment dat we Smarty helemaal zullen afsluiten. Uiteraard blijven de gegevens van reeds gemaakte boekingen beschikbaar via SmartOnline.”

Het team van de Jong Intra is beschikbaar voor vragen of suggesties en zijn benieuwd naar de eerste ervaringen. “We kijken met veel enthousiasme uit naar deze mooie nieuwe stap op het gebied van online boeken”, aldus Maaike, Sarena en Tineke.