2 december 2023
Thumbnail voor De Jong Intra Vakanties licht aanbod Scandinavië toe: ‘Natuur, rust, buiten zijn en back to basic’

De Jong Intra Vakanties licht aanbod Scandinavië toe: ‘Natuur, rust, buiten zijn en back to basic’

Het is natuurlijk verleidelijk om in de zomervakantie naar de zon te gaan, maar denk ook eens aan het noorden van Europa. Vakantie in Scandinavië betekent volgens de Jong Intra natuur, rust, buiten zijn en even back to basic. De accommodaties die de reisorganisatie in Noorwegen, Zweden en Denemarken aanbiedt, zijn naar eigen zeggen gunstig gelegen en bieden alle noodzakelijke comfort. 

Zweden


"Is jouw klant op zoek naar een rondreis door Zweden? Van archipels met talloze eilandjes in het Zuiden tot de uitgestrekte hoogvlaktes in het uiterste Noorden. Bruisende steden of bijna ingeslapen dorpjes op het platteland: dat maakt Zweden een heerlijke vakantiebestemming. Zweden heeft nogal wat iconen waar wij ons héél goed in kunnen vinden en waarvoor we zo graag naar Zweden gaan. Een prachtige hoofdstad: Stockholm, de eland ‘Koning van het Woud’, het Zweedse design, de Middernachtzon die voor lange zomeravonden zorgt, heerlijk eten en drinken, in de puurste vorm."

Denemarken
De Denen behoren tot de gelukkigste mensen ter wereld. Er is rust, ruimte en het tempo ligt een stuk lager dan in Nederland. Deense ‘hygge’: gezellig samen zijn, eten en drinken en de tijd nemen voor en rekening houden met elkaar: dat maakt Denemarken volgens de Jong Intra een heerlijk vakantieland.

"Denemarken heeft een lange kustlijn, veel eilanden en uitgestrekte stranden. Het binnenland is glooiend met leuke dorpjes en moderne steden. Er is veel kunst en cultuur in de musea aanwezig en het land heeft een rijke Viking geschiedenis. Denemarken staat bekend om haar kindvriendelijkheid en veel accommodaties, restaurants en attracties en themaparken zijn erg goed op gezinnen met kinderen ingesteld."

Wil je meer informatie weten over deze Scandinavische bestemmingen? Lees dan het volledige artikel van de Jong Intra Vakanties in de Scandinavië Special en ontdek meer over hun zogenoemde ‘paradepaardjes’ en welke vakanties ze aanbieden.